| Value | Category | Cases | |
|---|---|---|---|
| 1 | Hot line | 1 |
0.1%
|
| 2 | What's app | 1 |
0.1%
|
| 3 | Зауваження | 1 |
0.1%
|
| 4 | Зразу повідомляю особі,яка некоректно поводитися. | 1 |
0.1%
|
| 5 | Не знають до кого звертатись | 0 |
0%
|
| 6 | Не повідомляла би | 0 |
0%
|
| 7 | Не хоче робити поганого нікому | 1 |
0.1%
|
| 8 | Не хочу повідомляти | 1 |
0.1%
|
| 9 | Немає таких ситуацій, все спокійно і тихо | 1 |
0.1%
|
| 10 | Повідомлення в поліцію | 1 |
0.1%
|
| 11 | Полиция | 1 |
0.1%
|
| 12 | Предпочитаю решать вопрос лично | 1 |
0.1%
|
| 13 | Решали вопрос лично | 1 |
0.1%
|
| 14 | Сайт | 1 |
0.1%
|
| Missing value | 1150 |
99%
|