| Value | Category | Cases | |
|---|---|---|---|
| 1 | Discriminare face în fata, comportament inadecvat fata de persoana intervievata din partea cetățenilor locali | 1 |
0.1%
|
| 2 | Зневажливе від деяких осіб чоловічої статі(низького соціального статусу). | 1 |
0.1%
|
| 3 | Много цвганей | 1 |
0.1%
|
| 4 | Много циганей | 1 |
0.1%
|
| 5 | На вулиці буває небезпечно | 0 |
0%
|
| 6 | На першому поверсі мешкають цигани | 1 |
0.1%
|
| 7 | Одна ,нету друзей | 1 |
0.1%
|
| 8 | Под окнами живут бездомные | 1 |
0.1%
|
| 9 | Проживання в гуртожитку, перший поверх одні цигани | 1 |
0.1%
|
| 10 | Цигани | 1 |
0.1%
|
| 11 | Это село, цигани и бомжи, активная молодёжь | 1 |
0.1%
|
| Missing value | 1152 |
99.1%
|